Kurser & enetimer

Enetimer​

Med en enetime har du mulighed for at få øvelser og vejledning til et bestemt formål eller når du af forskellige årsager ikke kan deltage på et yogahold.

En enetime kan målrettes dine ønsker og behov.

Herunder et par eksempler:

  • Åndedrætsøvelser, afspænding og teknikker til at dæmpe uro, stress og tankemylder.
  • Yogaterapi, hvor øvelser bruges terapeutisk i forhold til et problem. Ofte en kombination af flere behandlingsmetoder fx. zoneterapi, akupressur og healing.
  • En time med Genopbyggende/restorativ yoga, og tips til hvordan du opbygger stillingerne hjemme og får en rutine ind i hverdagen

Hjemmebesøg kan arrangeres.​

​Genopbyggende/restorativ yoga Havdrup og Glumsø​

Genopbyggende yoga

Yoga i hvile. Afsluttende kurser af 2½ timer

Er god mod stress, søvnproblemer, manglende energi - og når du vil forkæle dig selv. God for alle der trænger til hvile, smertelindring, afspænding og stilhed i krop og sind.

En dybtvirkende skøn yogaform, hvor kroppen støttes op i stillingerne så man ikke bruger spor energi på at holde sin krop, men kan overgive sig helt til total afslapning. Du skal ingenting gøre, blot forholde dig i ro imens åndedrættet og kroppens egne helbredende kræfter gør arbejdet. De blide stræk og åbninger vil virke i kroppens dybere lag, så spændinger i muskler og led slipper. Tankerne aftager, velværehormonerne breder sig, blodtryk, hjerte og hjerne beroliges. Når forbindelsen mellem krop, åndedræt og sind på den måde nænsomt vækkes, vil du opleve indre ro og fornyet energi, som holder sig i lang tid efter kurset.

Med andre ord, alt går ned i gear og sætter opbyggende og velgørende processer i gang. Det kan derfor stærkt anbefales at give sig selv nogle timers ro og hvile - det gør underværker.

Alle kan deltage du behøver ingen kendskab til yoga. Et godt supplement til din almindelige yogapraksis.

Deltagerantal: Max 8

Firma

Yogahaven v/ Maj-Britt Frogne

E-mail​

​E-mail: frogne@yogahaven.dk

Telefon

Telefon: 21 86 55 69